Roslunde

1994 startades företaget Roslunde AB av Elof Englund som hade och har ett brinnande intresse för byggnationer. Att tillverka takstolar och byggkomponenter var en naturlig del av arbetet, men prefabricerade takstolar fanns inte att få tag på inom ett rimligt avstånd. Därför beslutade han sig för att skapa en egen tillverkning.

Idag är Roslunde AB ett team som gillar att jobba tätt med kunden för att på bästa sätt framställa en takkonstruktion som passar just dig.

Vi, tillskillnad från andra tillverkare, vågar oftast lova en leveranstid på ca 3 veckor, samt ett bra pris!

Alla takstolar som kommer från oss levereras CE-märkta för att garantera varans säkerhet och klassning.

Vår organisation består av två konstruktörer som ritar upp takstolar och väggar utifrån kundens önskemål. Samt två utbildade snickare som arbetar i vår takstolsfabrik med att tillverka den slutgiltiga produkten. När det är dags för leverans så kan kunden själv välja att hämta från vår fabrik eller få det hemlevererat av vår yrkeschaufför.

Hur går det till när man beställer en takstol?

I det första skedet så kommer ni in med ett önskemål av takstolar som vi sedan gestaltar och beräknar. Efter detta får ni i lugn och ro granska och komma med synpunkter innan prissättning.  När detta är okej så går ritningarna rätt ut i produktionen för tillverkning av era takstoalr! Vill ni ha det fraktat så ordnas detta enkelt!

Tillsammans är vi ingen stor organisation, vilket vi ser som vår fördel, då vi värdesätter att enkelt kunna kommunicera med varandra och er på ett personligt sätt.